«Κανείς πολιτικός δεν μπορεί να εγγυηθεί το τεχνικό κομμάτι μίας διαδικασίας όπως είναι οι εκλογές στη ΝΔ. Ουδέποτε μίλησα για δόλο ή νοθεία. Όσοι πιστεύουν ότι υπάρχει δόλος πρέπει να πάμε στον εισαγγελέα. Το 2009 είχα…

 

εκφράσει τις αμφιβολίες μου για τη διαδικασία. Δεν έχω καμία επίσημη ενημέρωση ότι εκλογές θα γίνουν στις 20 Δεκεμβρίου, περιμένω την ανακοίνωση από τον κ. Παπαμιμίκο», τόνισε, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή του στο MEGA, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

«Τα προβλήματα της χώρας είναι πολύ μεγάλα και χρειάζεται συνεννόηση, αλλά από ανθρώπους που δε θα μας αδειάσουν, όπως ο κ. Τσίπρας. Δεν υπάρχει πεδίο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα έχουμε μία διαφορετική πορεία. Εμείς ψηφίσαμε τους στόχους και το χρονοδιάγραμμα, αλλά το πρόγραμμα και τα μέτρα είναι της σημερινής κυβέρνησης. Είχα πει στον πρωθυπουργό να μην πάει σε εκλογές, γιατί με τα πρώτα δύσκολα μέτρα που θα έφερνε στη Βουλή θα αντιμετώπιζε δυσκολίες. Για το καλό της χώρας πρέπει να μιλάμε με εμπιστοσύνη και να υπάρχει συνεννόηση για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, όπως π.χ το μεταναστευτικό», δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

 

 

 English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese