Μπορεί να… άργησε φέτος ο χειμώνας, ωστόσο τελικά ήρθε και μαζί μ’ αυτόν και… το πρώτο χιόνι,την περασμένη εβδομάδα! Ωστόσο,η χιονόπτωση δεν ήταν αρκετή, για να λειτουργήσουν τα χιονοδρομικά κέντρα στην περιοχή του Μετσόβου.

Μετά το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου,οι μετεωρολόγοι εκτιμούν πως θα έχουμε νέο κύμα χιονοπτώσεων και τα χιονοδρομικά θα λειτουργούν τις ημέρες των Χριστουγέννων. Οι επαγγελματίες του τουρισμού στο Μέτσοβο «ζουν» τον χειμώνα απ’ τα τρία Χιονοδρομικά Κέντρα που λειτουργούν στην περιοχή (Προφήτης Ηλίας, Καρακόλι και Ανήλιο), καθώς αυτά αποτελούν πόλο έλξης επισκεπτών καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα.Δηλώνουν για μια ακόμη φορά έτοιμοι,να υποδεχθούν τους χιλιάδες τουρίστες,που θα επισκεφθούν την γραφική κομὤπολη φέτος το χειμώνα.
Στο epirusgate, μίλησαν ο δήμαρχος Μετσόβου Κώστας Τζαφέας, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου ΕΓΝΑΤΙΑ Απόστολος Ταλάρης, καθώς και ο υπεύθυνος του σαλέ στο χιονοδρομικό “Προφήτης Ηλίας” Βασίλης Κατσώρας.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese