Την ενόχληση του εξέφρασε ο γνωστός τραγουδιστής για την πρώην σύζυγό του, Εύη Αδάμ… λόγω της φωτογράφισης που έκανε μαζί με της κόρες της για γνωστή εταιρία κοσμημάτων, δίνοντας την δική του απάντηση από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Συμφώνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη ο Λάμπης Λιβιεράτος ετοιμάζεται να διεκδικήσει την επιμέλεια από κοινού των παιδιών, από την Εύη Αδάμ

Μετά τη «θύελλα» αντιδράσεων που ξέσπασε στα ΜΜΕ κατά της Εύης Αδάμ για ό,τι επέτρεψε στις ανήλικες κόρες της να φωτογραφηθούν με σέξι ρούχα για τις ανάγκες διαφημιστικής καμπάνιας κοσμημάτων, ήρθε και η απάντηση του πατέρα τους Λάμπη Λιβιεράτου, που έγινε καταπέλτης στο Facebook κατά της πρώην συζύγου του.

«Αναγκάζομαι λοιπόν να πάρω μια θέση δημόσια με αφορμή διάφορα πράγματα που γράφονται και ακούγονται για μένα και τα ανήλικα παιδιά μου στο διαδίκτυο και στην τηλεόραση μετά από μια φωτογράφιση που έκανε μαζί τους η πρώην σύζυγος μου και μητέρα τους εν αγνοία μου!!
Κατηγορούμαι λοιπόν έμμεσα πλην σαφέστατα οτι ευθύνομαι κι εγώ για τα βιντεάκια που ανεβάζω κατά καιρούς στο Instagram ή στο Facebook με τη μικρή μου κόρη ετών 13 να…τραγουδά!!!
Ειλικρινά δε θυμάμαι κάπου να έχω ανεβάσει το παιδί μου ημίγυμνο να τραγουδήσει ή με ιδιαίτερα προκλητικη εμφάνιση και δε θυμάμαι να έχω κάνει κάποια προκλητική φωτογράφιση με τις ανήλικες κόρες μου πουθενά όμως, ώστε να πρέπει να κριθώ αυστηρά ή ακόμη και να κατηγορηθώ γι αυτό εάν πρέπει!!
Είμαι πολύ περήφανος για τις κόρες μου όπως κάθε φυσιολογικός γονιός για το παιδί του και νομίζω πως έχω το δικαίωμα να προβάλλω τα όποια ταλέντα τους με αξιοπρέπεια και σεβασμό πάντα προς εκείνες και τους διαδικτυακούς μου φίλους ή ακόμη και προς τους υπόλοιπους ανθρώπους που τυχόν δουν τις αναρτήσεις μου!

Είμαι σίγουρος ότι το ίδιο ακριβώς θα έκανε και κάνει οποιοσδήποτε άλλος άνθρωπος που νιώθει περήφανος και αγαπάει τα παιδιά του και τα στηρίζει στη ζωή τους όπως μπορεί και με κάθε τρόπο!
Σας ευχαριστώ για την κατανόηση!»English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese