Είναι ταλαντούχα, γοητευτική, έχει γράψει τη δική της πορεία στο καλλιτεχνικό… στερέωμα και εδώ και δυο χρόνια είναι και γιαγιά.

Ο λόγος για την Κατερίνα Διδασκάλου! Η 54χρονη ηθοποιός έχει δυο κόρες και ένα εγγόνι 2 ετών γεγονός που την χαροποιεί πολύ. «Είναι ένα αγοράκι, μικρούλης δύο ετών. Η μεγάλη μου κόρη είναι παντρεμένη, ηΦλώρα. Ο εγγονός μου δεν με έχει δει ακόμα σε παράσταση, με έχει δει όμως σε πρόβα. Αυτό συνέβη στο σπίτι της κόρης μου. Για την «Απολυμένη», εκτός από τις πρόβες, όπου έβρισκα ευκαιρία έκανα και ένα πέρασμα στο κείμενο. Όταν ήμουν με την κόρη μου της έλεγα: “Κράτα μου λίγο το κείμενο”. Ξέρω ότι οι παραστάσεις της θα είναι εύστοχες και με βοηθάει πολύ, ειδικά η μεγάλη, που δεν βαριέται, γιατί η δεύτερη δεν αντέχει να με ακούει να λέω κείμενα, προτιμάει να συζητάμε», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στο περιοδικό «Λοιπόν».

Η Κατερίνα Διδασκάλου μεταξύ άλλων αποκάλυψε και ένα αστείο περιστατικό που της συνέβη όταν αποφάσισε να πάει βόλτα στο πάρκο με τον εγγονό της: «Τον έχω πάει 1-2 φορές στην παιδική χαρά κι έχουν λυσσάξει εκεί, μας κοιτάζουν όλοι καλά-καλά. Μερικοί με πλησίαζαν και μου έλεγαν: “Πότε κάνατε τέταρτο παιδί;”. Είχε πολύ πλάκα. Τους έλεγα αμέσως ότι είναι εγγόνι μου, αλίμονο, δεν έχω τέτοια προβλήματα».English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese