Παγκόσμια Ημέρα των ΑμΕΑ χθες αλλά ακόμη και τότε βρέθηκε… ΙΧΕ αυτοκίνητο να παρκάρει σε θέση στάθμευσης στα Τρίκαλα και μάλιστα κάτω από τα γραφεία του Σωματείου ΑμΕΑ «Η Αρωγή»…

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr το όχημα του Συλλόγου δεν είχε που να παρκάρει, ενώ στο σημείο έσπευσαν δικυκλιστές της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων και …φιλοδώρησαν τον παραβάτη του ΙΧΕ αυτοκινήτου με την σχετική κλήση.

Θα την …θυμάται για καιρό την … 3η Δεκεμβρίου ο παραβάτης και είναι ευκαιρία …υπενθύμισης για αυτόν για τα δικαιώματα των ΑμΕΑ.

Ταυτόχρονα το συμβάν έρχεται και αυτό να μας …υπενθυμίσει και εμάς πως συνάνθρωποι μας ΑμΕΑ δίνουν πολλές φορές καθημερινά έναν άνισο αγώνα επιβίωσης κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, που τις κάνουμε εμείς οι αρτιμελείς ακόμη πιο δύσκολες.

Σήμερα με την ευκαιρία της Ημέρας αυτής, καλούμαστε πέρα από τον συμβολισμό της, να συμβάλλουμε στην αλλαγή νοοτροπίας και να αγωνιζόμαστε για την υπεράσπιση του δικαιώματος των ΑμΕΑ να βιώνουν συνθήκες με σεβασμό…English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese