Ένας 48χρονος μπήκε σε αγροτική αποθήκη, έκλεψε δύο αγροτικά εργαλεία και στην συνέχεια τα πούλησε σε έναν 36χρονoΤουλάχιστον μια κλοπή σε αγροτική αποθήκη ενός χωριού της Καβάλας είχε διαπράξει τις τελευταίες ημέρες…

 

του περασμένου Ιουνίου ένας 48χρονος, που είχε αρπάξει ένα αλυσοπρίονο και ένα χορτοκοπτικό εργαλείο και τα πούλησε σε έναν 36χρονο.
Η κλοπή εξιχνιάστηκε ύστερα από έρευνες των αστυνομικών του τμήματος Χρυσούπολης και τα κλεμμένα εργαλεία βρέθηκαν στην κατοχή του αγοραστή, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος. 

Εκείνος αποκάλυψε ποιος του πούλησε τα εργαλεία και σε βάρος του 48χρονου σχηματίστηκε άλλη δικογραφία για κλοπή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, που υποβλήθηκε μαζί με την άλλη στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

*** «Φύλλο και φτερό» έκαναν το Ι.Χ. αυτοκίνητο μιας 48χρονης γυναίκας που βρήκαν σταθμευμένο στη Δημοτική Ενότητα Καλλιθέας στη Ρόδο, δυο νεαροί διαρρήκτες οι οποίοι ξήλωσαν αρκετά μηχανικά και ηλεκτρονικά μέρη! Όμως, οι δύο Έλληνες ηλικίας 22 και 23 χρόνων εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας, συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese