Οι εικόνες δυστυχώς μιλούν από μόνες τους και αποδεικνύουν περίτρανα την… νοοτροπία του Έλληνα που κοιτά μόνο τον εαυτό του και τη δική του άνεση.

Τις φωτογραφίες μας τις έστειλε αναγνώστης ο οποίος επισημαίνει ότι ενώ το πάρκινγκ του νοσοκομείου στη Σητεία είναι σχεδόν άδειο…

… την ίδια ώρα όλοι οι χώροι έξω από τα επείγοντα περιστατικά, στους οποίους κινούνται συνεχώς κυρίως ασθενοφόρα για έκτακτα περιστατικά, οι χώροι αναπήρων και η πιάτσα, είναι γεμάτη από αυτοκίνητα, παράνομα παρκαρισμένα.

Είναι η κλασική αντίληψη του Έλληνα που θέλει να παρκάρει το αυτοκίνητο έξω από την πόρτα, χωρίς να ενδιαφέρεται αν εμποδίζει είτε ασθενοφόρα είτε κάποιους συμπολίτες του που πραγματικά πρέπει να μεταφέρουν έκτακτα περιστατικά.

Τι κάνει η διοίκηση του νοσοκομείου στη Σητεία γι’ αυτό;

Αυτό που πρέπει να ελέγξει η διοίκηση και οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου, είναι κατά πόσο αυτοί οι χώροι καταλαμβάνονται παρανόμως εκτός από αυτοκινήτα πολιτών και από οχήματα του ίδιου του προσωπικού!

Όπως μας ενημερώνει ο αναγνώστης οι φωτογραφίες αυτές δεν αποτυπώνουν την πραγματικότητα μιας μόνο ημέρας αλλά αποτελούν δυστυχώς καθημερινό φαινόμενο και “το να αφήσεις κάποιον στα έκτακτα, καταντά περιπέτεια!”English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese