Ο Δήμος Κηφισιάς στολίζεται και φέτος Χριστουγεννιάτικα και καλεί όλους… τους κατοίκους και τους επισκέπτες της να βρεθούν κοντά της σε μια μεγάλη γιορτή, σε ατμόσφαιρα χριστουγεννιάτικου χωριού στο κέντρο της πόλης.

Η επίσημη έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Κηφισιάς θα πραγματοποιηθεί με την τελετή φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 20.00 μ.μ. στο κέντρο της Κηφισιάς (Λεβίδου και Κολοκοτρώνη) από τον Δήμαρχο Κηφισιάς κ. Γιώργο Θωμάκο και την πετυχημένη στον χώρο της ελληνικής pop Demy.

Αμέσως μετά η Demy θα ανέβει στη σκηνή και το κέντρο της Κηφισιάς θα πλημμυρίσει από μουσικές νότες και νιάτα. Η πετυχημένη star της νεολαίας υπόσχεται στους fans της ένα μοναδικό live.

Φέτος το Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα στο Δήμο Κηφισιάς είναι πλούσιο, σε δράσεις, γεμάτο μουσική, παραμύθια, παιγνίδια, θέατρο και δημιουργικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους που προσφέρονται δωρεάν στους δημότες και τους επισκέπτες.

Η δημοσιογράφος Τατιάνα Στεφανίδου δεν θα συμμετέχει τελικά στην έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων ωστόσο στέλνει τις καλύτερες ευχές της για κάθε επιτυχία στην εκδήλωση.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese