Διαβάστε γιατί συνελήφθησαν το τελευταίο τριήμερο επτά άτομα στη Θεσσαλονίκη…

Συνελήφθη από δικυκλιστές αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., μεσημβρινές ώρες χθες (01-12-2015), 26χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (3) ετών για Ληστεία.

Επίσης, μεσημβρινές ώρες προχθες (01-12-2015), συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας «Ζ» 55χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης (8) ετών για πλαστογραφία μετά χρήσεως από κοινού και κατ’ εξακολούθηση.

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, 21χρονος και 31χρονος αλλοδαπός, έπειτα από μεταξύ τους αγοροπωλησία ναρκωτικών ουσιών. Στην κατοχή του πρώτου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μικροδέμα κάνναβης βάρους (1,67) γραμμαρίων ενώ στην κατοχή του δεύτερου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία μικροδέματα κάνναβης συνολικού βάρους (33,65) γραμμαρίων, χρηματικό ποσό και (1) κινητό τηλέφωνο.

Πρωινές ώρες προχθες, συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης, 22χρονος, διότι νωρίτερα, στην περιοχή του Ευόσμου, αφαίρεσε με τη χρήση σωματικής βίας χρηματικό ποσό από 81χρονη ημεδαπή και την τσάντα από 54χρονη αλλοδαπή.

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης δύο γυναίκες, ηλικίας 20 και 21 ετών, διότι απογευματινές ώρες την 01-12-2015 αφαίρεσαν ενδύματα από κατάστημα στο κέντρο της πόλης.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese