Το στοματικό σε ξ και ο αυνανισμός είναι θέματα ταμπού και μέχρι σήμερα τα ζευγάρια δεν προτιμούν να τα συζητήσουν παρόλο που όλα, τα κάνουν.

Υπάρχουν πολυάριθμες επιστημονικές έρευνες που αποδεικνύουν ότι το στοματικό σε ξ έχει ευεργετικές ιδιότητες τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Και για τα δύο φύλα, το στοματικό σε ξ κάνει την σ εξουαλική εμπειρία πιο ενδιαφέρουσα καθώς η έρευνα του ιατρικού δικτύου NetDoctor απέδειξε ότι διεγείρει και τους δύο και βοηθάει να ξεπεραστεί η δυσκολία της κορύφωσης.

Επίσης είναι παράλληλα ένα προληπτικό μέτρο κατά της απιστίας. Όπως δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό «Journal of Evolutionary Psychology», οι άνδρες «χρησιμοποιούν» το στοματικό σε ξ ώστε η σύντροφός τους να παραμείνει πιστή. Η στρατηγική αυτή φαίνεται πως είναι αρκετά αποτελεσματική, καθώς εκτοξεύει την ικανοποίηση της γυναίκας από το σ εξ αλλά και τη σχέση γενικότερα.

Τέλος, το στοματικό σ εξ προστατεύει την καρδιά καθώς Ολλανδοί ερευνητές υποστηρίζουν ότι οι γυναίκες που επιδίδονται τακτικά στο στοματικό σ εξ διατρέχουν μικρότερο κίνδυνο προεκλαμψίας. Η προεκλαμψία είναι μια πάθηση που εκδηλώνεται στην εγκυμοσύνη και περιλαμβάνει την απότομη άνοδο της αρτηριακής πίεσης.

zarpanews.gr

 

 English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese