Διαβάστε την ανακοίνωση: “Για την συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις… 03-12-2015
από την ΓΣΣΕ & την ΑΔΕΔΥ

-Εμείς οι εργαζόμενοι αστυνομικοί υπάλληλοι των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, χαιρετίζουμε τους αγώνες των εργαζομένων της περιοχής μας αλλά και όλης της Χώρας , είμαστε δε αλληλέγγυοι σε αυτούς και ενώνουμε τις φωνές μας διαμαρτυρόμενοι μαζί τους ενάντια σε κάθε προσπάθεια της Κυβέρνησης και των θεσμών που ζητάνε και άλλες απολύσεις , περαιτέρω κατάργηση των εναπομεινάντων εργασιακών – ασφαλιστικών – συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων μας αλλά και την περαιτέρω αφαίμαξη των εισοδημάτων μας που έρχεται με τη νέα φορολογική λαίλαπα.

Για τον λόγο αυτό καλούμε τα μέλη μας όσα δεν θα βρίσκονται κατά τον χρόνο της εκδήλωσης σε υπηρεσία να συμμετάσχουν μαζί με τις οικογένειές τους στην αυριανή συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνουν το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έβρου και το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ.

Αγωνιζόμαστε ενάντια σε κάθε μνημονιακή πολιτική που φέρνει περισσότερη φτώχεια και εξαθλίωση.

Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για το όραμά μας, για μια πιο δίκαιη κοινωνία πολιτών που θα βασίζεται στην ανθρωπιά και την αλληλεγγύη των μελών της . ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ απ΄ όλους αυτούς που τόσο ξεδιάντροπα με τις πράξεις τους σκοτώνουν αυτό το όραμά να σταματήσουν να το κάνουν, να αλλάξουν ρότα βάζοντας φρένο στον κατήφορο .

Ζητούμε από όλους τους υπεύθυνους να επιστρέψουν τα κλεμμένα όνειρα και τις προσδοκίες τις δικές μας και των παιδιών μας ώστε να αρχίσουμε ξανά να ονειρευόμαστε και να δημιουργούμε.

Λέμε στους συμπολίτες μας ότι θα πρέπει να σταθούμε όρθιοι σε αυτές τις πρωτόγνωρες για την Χώρα και τον Λαό μας στιγμές ώστε όλοι μαζί να αγωνιστούμε για μας και τα παιδιά μας για να ανατρέψουμε αυτές τις βάρβαρες πολιτικές. Η κλεψύδρα για αυτούς που αποφασίζουν για μας χωρίς εμάς μετράει αντίστροφα

Εμείς ως ένα κομμάτι από τα σπλάχνα της Ελληνικής Κοινωνίας δηλώνουμε ότι ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας δίνοντας και την τελευταία ικμάδα φιλότιμου και δύναμης για να μπορούν να αισθάνονται όσο το δυνατόν πιο ασφαλείς.

Τέλος δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας και εκφράζουμε το σεβασμό μας σε όσους συμπολίτες μας είναι άνεργοι και έχουν χάσει την εργασία τους και την αξιοπρέπειά τους .
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ”English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese