​Τα 200 τελευταία χρόνια δεν μας δόθηκε τέτοια ευκαιρία , όπως τώρα , να διαδραματίσουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στην δημιουργία ενός ¨νέου κόσμου¨ που σχηματοποιείτε γύρω μας και κοντά μας.

Θα το ξαναπούμε λοιπόν άλλη μια φορά .

Η λύση στο διαχρονικό πρόβλημα ( οικονομικής διάστασης ) της Ελλάδος , ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ στο φάσμα της οικονομία της όπου τα δεδομένα συνιστούν ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ , αλλά στην διαχείριση των γεωπολιτικών και γεωστρατηγικών μας πλεονεκτημάτων .

Δείτε το θέμα “ελληνική οικονομία” ως πιόνι σε μια γεωπολιτική σκακιέρα και τότε θα βρείτε έκπληκτοι την λύση , όταν θα κάνετε “ρουά Ματ”

Τις δυνατότητες όμως αυτές , δεν θα μπορούμε να τις εκμεταλλευόμαστε εάν ασχολιούμαστε ποιος θα πετάξει στον άλλο την “καυτή πατάτα “.

Καλούμε το “τρίγωνο του διαβόλου ” λοιπόν να κάνει μια ανακωχή , αλλιώς μαζί και με αυτό θα βρεθούμε στον πάτο του ωκεανού .

Οι κινήσεις που μπορούν να γίνουν είναι πολλές , όπως:

Ζητήστε από τις δυνάμεις που ενεργούν επιχειρησιακά στην ΣΥΡΊΑ , να δημιουργήσουν επ ευκαιρίας ΟΥΔΕΤΕΡΕΣ ΖΩΝΕΣ ώστε να αναχαιτίσουν τις ροές Μεταναστών.

Ζητήστε από την Κομισιόν να ενεργεί ΑΕΡΟΜΕΤΑΚΟΜΙΔΕΣ προσφύγων κατευθείαν στου τόπους που έχουν οριστεί ως ¨προορισμοί ¨

Προτοστατησετε ώστε να αρθούν οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας, σχετικά με την ουκρανική κρίση, που επικυρώθηκαν κατά τη συνεδρίαση του συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε πρόσφατα .

Αρχίστε να μιλάτε για το ενδεχόμενο να επεκτείνουμε τα χωρικά μας ύδατα, στα δώδεκα (12) ναυτικά μίλια.

Προτάξετε τον ισχυρισμό ότι με την υφιστάμενη κατάσταση δεν ενδείκνυται η είσοδος Μουσουλμανικής χώρας στην ΕΕ , τουλάχιστον για τα επόμενα 15 χρόνια

Συνδράμετε ώστε να λυθεί το γνωστό ζήτημα , στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου που περιλαμβάνει τμήμα του σημερινού Ισραήλ και εκτείνεται από τα σύνορα της Αιγύπτου, (νότια), μέχρι τα σύνορα του Λιβάνου (βόρεια), και ανατολικά μέχρι τον Ιορδάνη ποταμό.

Από τις αρχές του 20ου αιώνα η περιοχή αυτή αποτελεί πεδίο εθνικών διεκδικήσεων και συγκρούσεων μεταξύ Εβραίων και Αράβων.

…και άλλα πολλά… Κύριοι .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese