Τη μεγαλύτερη, ίσως, ανάρτηση που…
έχει κάνει ποτέ δημοσίευσε ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ στο λογαριασμό του στο Facebook. Αλλά είχε τον καλύτερο λόγο.

Ο δημιουργός του Facebook έγινε μπαμπάς, καθώς η σύζυγός του Πρισίλα έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, την Μαξ. Ο Ζούκερμπεργκ έσπευσε να ανακοινώσει την «άφιξή» της μέσω του Facebook, ενώ δημοσίευσε και ένα γράμμα 2.252 λέξεων προς εκείνη, για τον κόσμο στον οποίο ελπίζει να μεγαλώσει η μικρή του, όπως σημειώνει.

«Αγαπητή Μαξ, η μητέρα σου κι εγώ δεν βρίσκουμε ακόμη λέξεις για να περιγράψουμε την ελπίδα που μας δίνεις για το μέλλον. Η νέα σου ζωή είναι γεμάτη υπόσχεση και ελπίζουμε ότι θα είσαι υγιής και ευτυχισμένη, ώστε να την εξερευνήσεις πλήρως», ξεκινά το γράμμα του Ζούκερμπεργκ προς τη νεογέννητη κορούλα του, στο οποίο εκφράζει την ελπίδα ότι η Μαξ θα μεγαλώσει σε έναν κόσμο καλύτερο από το σημερινό.

«Μαξ, σε αγαπάμε και αισθανόμαστε μεγάλη ευθύνη να αφήσουμε τον κόσμο ως ένα καλύτερο μέρος για εσένα και για όλα τα παιδιά. Σου ευχόμαστε μία ζωή γεμάτη με όση αγάπη, ελπίδα και χαρά δίνεις εσύ σε εμάς. Ανυπομονούμε να δούμε τι θα φέρεις εσύ σε αυτό τον κόσμο. Με αγάπη, μαμά, μπαμπάς», καταλήγει η μακροσκελής επιστολή.

ΠηγηEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese