Εκτεταμένης έκτασης φθορές προκάλεσαν άγνωστοι δράστες στο… πρώην κοινοτικό κατάστημα του Γαλατά, στο δημοτικό διαμέρισμα Νέας Κυδωνίας του δήμου Χανίων όπου θα λειτουργήσει το ιατρείο της περιοχής.

Τις προηγούμενες ημέρες είχαν ολοκληρωθεί από τον εργολάβο του έργου, εργασίες διαμόρφωσης του χώρου και το ανακαινισμένο κτίριο επρόκειτο να παραδοθεί άμεσα για την εξυπηρέτηση των αναγκών των κατοίκων του Γαλατά και της ευρύτερης περιοχής.

Ο δήμος Χανίων με ανακοίνωσή του κάνει λόγο για βανδαλισμούς.Ο δήμαρχος Τάσος Βάμβουκας σε δήλωση του επισημαίνει:

«Είναι απαράδεκτο να προκαλούνται βανδαλισμοί και μάλιστα σε έργα, που δεν έχουν ακόμη παραδοθεί προς χρήση. Δυστυχώς τα περιστατικά καταστροφών και φθοράς δημόσιας περιουσίας έχουν πάρει ανησυχητικές διαστάσεις στην πόλη μας, λόγω της καταστροφικής μανίας μειοψηφίας βανδάλων, που ενεργεί σε βάρος της πλειοψηφίας των δημοτών».

Η δημοτική αρχή ζητά τη συνεργασία των πολιτών, οι οποίοι θα πρέπει να καταγγέλλουν άμεσα προς την Ελληνική Αστυνομία αλλά και τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου περιστατικά βανδαλισμών δημοτικής περιουσίας.

Όπως ανακοίνωσε ο δήμος, οι ζημιές θα αποκατασταθούν άμεσα, ενώ η νομική του υπηρεσία θα κινηθεί κατά παντός υπευθύνου για το συγκεκριμένο περιστατικό.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese