απο το gossiptv.gr

Η χρονιά πλησιάζει στο τέλος της. Και τα κανάλια έχουν ήδη αρχίζουν να κλείνουν τα διαφημιστικά πακέτα της επόμενης χρονιάς. Ενώ λοιπόν τον τελευταίο μήνα ακουγόταν πως οι δύο μεσημεριανές εκπομπές σε Alpha και ΑΝΤ1 θα συνεχιστούν με σαρωτικές αλλαγές στα πάνελ τους τα δεδομένα έχουν αλλάξει ραγδαία τις τελευταίες ημέρες. Από τις μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες υπάρχει απροθυμία και αδιαφορία να τοποθετήσουν τα προϊόντα τους στις μεσημεριανές ζώνες των δύο σταθμών με το εξής σωστότατο επιχείρημα: Ο μέσος όρος τόσο του «Spata live» όσο και του «Λόγω Tivis»είναι πολύ χαμηλός τόσο στο σύνολο όσο και στο 15 – 44.

Έτσι τόσο στο Πικέρμι όσο και στα Σπάτα υπάρχει η σκέψη να «κοπούν» τελείως οι δυο εκπομπές και να αντικατασταθούν από επαναλήψεις παλαιότερων ελληνικών σειρών που φέρνουν με μηδενικό κόστος υψηλότερα νούμερα και περισσότερα λεφτά. Στον ΑΝΤ1 τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα: Κύκλοι της διοίκησης του σταθμού επισημαίνουν με νόημα πως τα δύο πρόσωπα δηλαδή Ουγγαρέζος και Συνατσάκη ήταν επιλογή Λάτσιου που αποτελεί εδώ και μήνες παρελθόν απο το κανάλι και πως το «Κωνσταντίνου και Ελένης» κάποιες μέρες χτυπούσε διπλάσια ποσοστά τόσο στο σύνολο όσο και στα νεανικά κοινά.

Ένα πιο προχωρημένο σενάριο θέλει καθέναν από τους δύο παρουσιαστές να ολοκληρώνουν την σεζόν ως πανελίστες στο «Πρωινό» και στο «Πρωινό ΣουΚου» αντίστοιχα. … Και Ηλιάκη – Μουτσινάς να προετοιμάζονται ήδη για την δημιουργία νέας μεσημεριανής εκπομπής την επόμενη σεζόν.

Πιο θολά είναι τα πράγματα στον Alpha και την Κατερίνα Καινούργιου για την οποία αν και δεν αποκλείεται η εκπομπή να κοπεί το πιθανότερο σενάριο είναι να δοθεί μια ακόμη παράταση με ριζική όμως αλλαγή στο πάνελ και στην θεματολογία. Σε περίπτωση που το «Λόγω Τivis» κοπεί δεν αποκλείεται να ενεργοποιηθεί παλαιότερη σκέψη παρουσιάστριας και καναλιού για το στήσιμο νεανικής fashion εκπομπής.Υπενθυμίζεται πως τόσα τα «Spata» όσο και το «Λόγω Tivis» είναι αισθητά κάτω από το μέσο όρο τηλεθέασης των καναλιών τους.

 English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese