Η Μαίρη-Κέιτ Όλσεν και ο αρραβωνιαστικός της Ολιβιέ Σαρκοζί, παντρεύτηκαν σε… μια πολύ κλειστή, οικογενειακή τελετή στο Μανχάταν, την περασμένη Παρασκευή 27 Νοεμβρίου. Η 29χρονη Όλσεν και ο 46χρονος τραπεζίτης ο οποίος είναι ετεροθαλής αδελφός του πρώην Γάλλου προέδρου, Νικολά Σαρκοζί, πρωτογνωρίστηκαν το 2012 και από τότε έκαναν πολλές δημόσιες εμφανίσεις στη Νέα Υόρκη. Το ζευγάρι, που αρραβωνιάστηκε τον Φεβρουάριο του 2014 παντρεύτηκε, παρουσία 50 εκλεκτών καλεσμένων στο κήπο ενός σπιτιού στο ανατολικό Μανχάταν, ενώ η δεξίωση δόθηκε εντός του σπιτιού, όπου οι νεόνυμφοι δείπνησαν με συγγενείς και φίλους. 

 Θέμα του γάμου, όπως γράψει το περιοδικό Six Page, ήταν το κάπνισμα και η διακόσμηση του χώρου ο οποίος ήταν γεμάτος από σταχτοδοχεία και μπολ με τσιγάρα. Το περιοδικό στέκεται στο γεγονός πως η δεξίωση έγινε σε κλειστό χώρο και πως ουσιαστικά υποχρεώθηκαν ακόμη και οι μη καπνίζοντες να ανεχθούν όσους τίμησαν τα πολλά τσιγάρα της βραδιάς. 
 Στην τελετή ήταν παρόντες και οι γονείς του ζευγαριού. Οι λίγοι καλεσμένοι που βρέθηκαν στη δεξίωση δεν είχαν τη δυνατότητα να βγάλουν φωτογραφίες καθώς τους ζητήθηκε κατά την είσοδο να απενεργοποιήσουν τις συσκευές τους. English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese