Οι πατέντες που έχουν ανακαλύψει οι οδηγοί της Τρίπολης δεν έχουν προηγούμενο… Όλοι θυμόμαστε τη φοβερή πατέντα με το μαξιλάρι την οποία είχαν εφεύρει οι Τριπολίτες οδηγοί για να προφυλάξουν το όχημά τους από τις τεράστιες λακκούβες οι οποίοι βρίσκονται στους δρόμους της Τρίπολης. Η εφεύρεση αυτή θα μπορούσε να πάρει και το βραβείο ερασιτεχνίας. 

Τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου πάλι στον ίδιο δρόμο, στην Ελευθερίου Βενιζέλου στην Τρίπολη , η οποία είναι μία από τις κεντρικές οδούς της πόλης μας και οδηγεί στις εισόδους – εξόδους της, κάποιος κάτοικος ή καταστηματάρχης τοποθέτησε αυτή την αυτοσχέδια πινακίδα «Σιγά – προσοχή γούβες», προκειμένου να προειδοποιήσει τους οδηγούς να προσέξουν το μεγάλο άνοιγμα που βρίσκεται στο οδόστρωμα.

Τι και αν λίγες από τις εκατοντάδες λακκούβα έχουν επουλωθεί με ασφαλτόμειγμα, οι επικίνδυνες λακκούβες είναι πολλές και δυστυχώς οι βροχές έχουν ξεκινήσει και θα είναι πλέον δύσκολη η επιδιόρθωσή τους.

Έτσι, οδηγοί της Τρίπολης προσέξτε τα ελαστικά των οχημάτων σας και την οδική σας ασφάλεια, οδηγείτε αργά και με προσοχή, γιατί υπάρχουν «νάρκες» στους δρόμους.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese