Η Μαρινέλλα είναι μία από τις κορυφαίες τραγουδίστριες στην Ελλάδα. Το βιογραφικό της «βαρύ» με πολλές σημαντικές και…
επιτυχημένες συνεργασίες.

Αποτελεί έμπνευση για πολλά από τα νέα παιδιά ενώ όλοι πάντα μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνη. Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, η Μαρινέλλα μίλησε στην εφημερίδα Real Life.

Η κορυφαία ερμηνεύτρια αναφέρθηκε και στην Ελένη Μενεγάκη -που είναι γνωστό πως την αγαπαάει πολύ- ενώ για ίσως πρώτη φορά έριξε τα βέλη της σε κάποιες παρουσιάστριες και οι χαρακτηρισμοί της είναι σκληροί: «Την Μενεγάκη. Η Ελένη αξίζει ό, τι κι αν λένε. Η Ελένη είναι η Ελένη και δεν μπορεί να την κουνήσει τίποτα. Της βγάζω το καπέλο. Και βλέπεις ότι παρά την επιτυχία της, δεν καβάλησε το καλάμι, όπως κάτι άλλες που το παίζουν ξερόλες –γέμισε ξερόλες η τηλεόραση-. Βάζουν ένα μίνι μέχρι απάνω, φοράνε και την εικοσάποντη γόβα και καμώνονται πως είναι κάποιες ενώ είναι το απόλυτα τίποτα».

Ακόμα, αποκάλυψε τι την ενοχλεί στην τηλεόραση: «Οι δεκάδες εκπομπές μαγειρικής. Ο κόσμος δεν έχει να φάει και μας έπρηξαν με τέτοιες εκπομπές, που έχουν να κάνουν κυρίως με γκουρμέ κουζίνα. Παίρνει ο άλλος 300-400 ευρώ τον μήνα, έχουν κουτσουρέψει μισθούς και συντάξεις και δίνεις συνταγή με πανάκριβα υλικά; Που δεν έχει να φάει ούτε φασολάδα; Εξοργίζομαι!» και κατέληξε προσθέτοντας: «Το overdose κουτσομπολιού με ενοχλεί επίσης.. Παλιά αφορούσε μια συγκεκριμένη ώρα, τώρα υπάρχει παντού! Βάζουν κάτι παιδάκια αμόρφωτα στα πάνελ που έχουν γνώμη και άποψη για όλα και για όλους… Εδώ καιγόμαστε και κάθονται και κρίνουν—ο Θεός να την κάνει κριτική αυτή!- την τάδε που φόρεσε το τάδε παπούτσι και το τάδε ρούχο. Άσε με χρυσό μου που έχεις και άποψη. Είναι ντροπή. Κρίνουν ανθρώπους που έχουν φάει τη ζωή τους στον χώρο, γιατί κράτησε τη λάθος τσάντα με το λάθος αξεσουάρ. Δεν με χεζ…; Ε, μα ναι, άδικο έχω; Που δεν ξέρουν να αρθρώνουν μια πρόταση και έχουν κι άποψη;».
ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese