Ένα απίστευτο περιστατικό, θα λέγαμε τρομακτικό, συνέβη το βράδυ του Σαββάτου 28 Νοεμβρίου στον Γιώργο Τσαλίκη, που τον έκανε να φοβηθεί για τα παιδιά του! Ο ίδιος μέσα απ’τον λογαριασμό του στο facebook σήμερα αποκάλυψε τι έχει συμβεί και τον συγκλόνισε.

«Προς τον άρρωστο τύπο που εχθές το βράδυ έκανε αυτό που έκανε στέλνοντας 2 ηλικιωμένους ανθρώπους με ένα δώρο στο μαγαζί , το οποίο και αφήσανε στο προσωπικό του μαγαζιού, με

κολλημένα τα ονόματα των παιδιών μου επάνω γράφοντας «σας αγαπώ πολύ -ο Θειος «και αφήνοντας ένα τηλέφωνο στο όποιο απάντησε λέγοντας μου ότι είναι ο αδελφός μου ο Δημήτρης (έχω έναν αδερφό που λέγεται Παναγιώτης) με ρώταγε «δε με κατάλαβες ;; Ο Αδερφός σου είμαι …»

Και στη συνέχεια έλεγε ανώμαλα πράγματα και ανυπόστατα για την υγεία του μικρού μου γιου …

Σενάριο αρρώστου σήριαλ καθαρά .

Φίλε μου …

Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που έχουν ψυχιατρικά προβλήματα πραγματικά λυπάμαι αλλά χρειάζεσαι βοήθεια …

Δε μπορώ να σε κατηγορήσω δυστυχώς ..

Αν όμως μηχανεύτηκες αυτόν τον τρόπο με τέτοια σκηνοθεσία , και σπατάλησες τόση ενέργεια εδώ που ο κόσμος καίγεται , για να μου δημιουργήσεις μια αναστάτωση πριν εμφανιστώ στο μαγαζί ή γενικότερα, θέλω να ξέρεις οτι η αναστάτωση που θα σου δημιουργήσω θα είναι πολλαπλάσια .!

Έχω ήδη καταθέσει μήνυση κατ αγνώστου και θα σε βρω.

Και τότε το «δώρο» που θα σου κάνω θα είναι πολύ καλύτερο από αυτό που έστειλες για τα 3 ανήλικα παιδιά μου, τα «ανιψάκια» σου «αδερφέ» μου …

Τι άρρωστος κόσμος φίλοι μου ..

Προσοχή και προσευχή ..

Λυπάμαι

Γιώργος Τσαλίκης»English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese