Να κλείσει σύντομα ο κύκλος της εσωστρέφειας που άνοιξε μετά το φιάσκο της αναβολής των εκλογών στη ΝΔ θέλει ο Κώστας Καραμανλής.

«Να εκλεγεί πρόεδρος το συντομότερο δυνατόν για να ηρεμήσει η κατάσταση», σημειώνει…

 

σε συνομιλητές του ο πρώην πρωθυπουργός, σύμφωνα με τη Realnews. Ο ίδιος λέει ότι δεν βλέπει δόλο και σημειώνει ότι «δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν ένα τεχνικό θέμα».

Στα σενάρια που τον θέλουν να ηγείται οικουμενικής κυβέρνησης ο κ. Καραμανλής αναφέρει: «Σε τι ακριβώς θα ωφελήσει τη χώρα η οικουμενική κυβέρνηση; Στο να ψηφίζονται απλώς μνημόνια και μνημονιακά σχέδια;»

Από την πλευρά του ο Αντώνης Σαμαράς στέλνει το μήνυμα ότι ο: «Ο αντίπαλος είναι έξω από την παράταξη». Ταυτόχρονα και ο Αντώνης Σαμαράς ζητάει να γίνουν οι εκλογές της ΝΔ το συντομότερο δυνατό αφού εξασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρχουν άλλα παρατράγουδα.

Για το ασφαλιστικό θεωρεί ότι η ΝΔ πρέπει να το καταψηφίσει. «Προϋπόθεση για συναίνεση είναι μια δημόσια συγγνώμη από τον Αλέξη Τσίπρα για όσα έχει πει εναντίον της Ν.Δ.» λέει ο πρώην πρωθυπουργός.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese