Πολλά προβλήματα στο iPad Pro έχουν κληθεί να αντιμετωπίσουν οι ειδικοί της Apple… αν και επίσημα ασχολούνται μόνο με το πιο πολυσυζητημένο που “νεκρώνει” το μεγάλο τάμπλετ αφού φορτίσει.

Χρήστες αναφέρουν στην επίσημη κοινότητα αλληλοϋποστήριξης της Apple ότι είδαν την οθόνη του iPad Pro να “παγώνει” περιστασιακά για λίγο, κατά τη χρήση. Η προσωρινή λύση σε αυτό είναι η υποχρεωτική επανεκκίνηση.

Σύμφωνα με το tech.in.gr, άλλοι χρήστες αναφέρονται σε αδυναμία του iPad Pro να συνδεθεί στο ασύρματο δίκτυο Wi-Fi. Για κάποιους το πρόβλημα επιλύεται με την υποχρεωτική επανεκκίνηση του iPad Pro και του router (off/on). Άλλοι επιχειρούν να εισάγουν ξανά τα στοιχεία εισόδου τους στο δίκτυο από τις σχετικές ρυθμίσεις (Ρυθμίσεις/Γενικά/Επανεκκίνηση/Επανεκκίνηση Ρυθμίσεων Δικτύου). Όταν το πρόβλημα επιμένει, χρήστες στράφηκαν στην αλλαγή των διακομιστών του Διαδικτύου που κάνουν την αντιστοίχιση των διαδικτυακών διευθύνσεων με το αλφαριθμητικό αντίστοιχό τους, δηλαδή αλλάζουν τους DNS servers από τις ρυθμίσεις του Wi-Fi (Settings/Wi-Fi, ταπ στο “i”, αναζήτηση των DNS και αντικατάσταση των αριθμών ώστε να απευθύνονται είτε στους διακομιστές της Google -8.8.8.8 ή 8.8.8.4- ή, του OpenDNS -208.67.222.222 ή 208.67.222.220.

Τέλος, ένα ακόμα πρόβλημα, ήσσονος σχετικά σημασίας είναι ότι ακούγονται με μειωμένη ένταση οι ήχοι του συστήματος -του κλειδώματος, των ειδοποιήσεων κ.λπ. Χρήστες αναφέρουν πως έλυσαν το πρόβλημα, αφού προηγουμένως έλεγξαν ότι ο σχετικός “διακόπτης” δεν είναι γυρισμένος στο Mute (Κέντρο Ελέγχου). Από τις ρυθμίσεις, μεταβαίνουν σε αυτές που αφορούν στον ήχο, απενεργοποιούν την αυξομείωση της έντασης από τα πλήκτρα στο τάμπλετ και την ορίζουν εκεί.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese