Σε ντέρμπυ για τη 2η θέση εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία της Κυριακής 13 Δεκεμβρίου για την ανάδειξη του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Interview που …κατ’ αποκλειστικότητα παρουσίασε η Βεργίνα Τηλεόραση. Όλα δείχνουν πως η μάχη της δεύτερης θέσης θα είναι αμφίρροπη, αλλά και ότι το φιάσκο των προηγούμενων εκλογών άφησε τις «πληγές» του στους υποψήφιους και ειδικά στον Ε Μεϊμαράκη.

Σε πανελλαδική έρευνα που έγινε σε δείγμα 1005 ατόμων, καταγράφεται το μεγαλύτερο ποσοστό προτίμησης (32%) για τη θέση του αρχηγού της ΝΔ στο πρόσωπο του Βαγγέλη Μειμαράκη και…μονομαχούν για τη δεύτερη θέση ο Κυριάκος Μητσοτάκης (26%) ενώ στην τρίτη θέση βρίσκονται ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον Απόστολο Τζιτζικώστα.

Πάντως οι ψηφοφόροι της ΝΔ δείχνουν στη συντριπτική τους πλειοψηφία αποφασισμένοι να προσέλθουν στα εκλογικά κέντρα την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου (82%), ενώ το 32% πιστεύει πως ο Β Μεϊμαράκης «κράτησε με δηλώσεις του και συνεντεύξεις την καλύτερη στάση μετά το φιάσκο μετά τις εκλογές».

 English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese