Για εισαγωγή και περαιτέρω διακίνηση στην Ελλάδα…
μεγάλων ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης συνελήφθη, μεσημέρι της 26ης Νοεμβρίου, στα διόδια Ελευσίνας, ένας 43χρονος από την Αλβανία.

Η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, αναφορικά με τη δράση του στην εισαγωγή στην ελληνική επικράτεια μεγάλων ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση τους σε διάφορες περιοχές της Αττικής, κατόρθωσε μέσω ανάλυσης και διασταύρωσης πληροφοριακών δεδομένων, εξακρίβωσης χώρων, στοιχείων ατόμων και δημιουργίας ατομικού προφίλ, να εντοπίσει τον 43χρονο και να πιστοποιήσει την εγκληματική του δράση.

Μεσημέρι της 26ης Νοεμβρίου, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση στα διόδια Ελευσίνας, εντοπίσθηκε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, οδηγούμενο από τον 43χρονο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε εντός αυτού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο (κρύπτη), στο πίσω μέρος του δαπέδου, 30 πλαστικοποιημένες συσκευασίες με περιεχόμενο ακατέργαστη κάνναβη.

pic1

Συνολικά κατασχέθηκαν: Ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 31.525 γραμμαρίων, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και μία συσκευή κινητής τηλεφωνίας.

Η αξία της κατασχεθείσας ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 78.800 ευρώ

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese