Την προειδοποίηση του κινδύνου να βρεθεί η πόλη των Τρικάλων, να δέχεται επίθεση από βουβάλια, αναδείχθηκε στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων…

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr , το Δημοτικό Συμβούλιο ασχολήθηκε με την υπόθεση, κτηνοτρόφου από το Δημοτικό Διαμέρισμα Δενδροχωρίου , ο οποίος έχει φτιάξει μονάδα με βουβάλια.

Στην προσπάθειά του να εμποδίσει τα βουβάλια να …κατηφορίζουν προς κατοικημένες περιοχές , δημιούργησε ένα ηλεκτροφόρο πλέγμα μικρής τάσεως , το οποίο όμως προκαλεί τις αντιδράσεις άλλων κτηνοτρόφων της περιοχής και καλείται ο κτηνοτρόφος να το αφαιρέσει.

«Εγώ να το αφαιρέσω, αλλά τα βουβάλια θα φτάσουν στα Τρίκαλα γιατί ξέρω περί τίνος πρόκειται ως προς την συμπεριφορά τους» δήλωσε ο κτηνοτρόφος στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων.

«Θα μας φάνε τα …βουβάλια» αναφώνησε ο Θεόδωρος Σπανός ενώ υπήρξε και πρόταση ατραξιόν να εκπαιδευτούν τα βουβάλια ώστε να κινούνται μόνο στον …λεωφορειόδρομο.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese