Με τον δικό τους τρόπο επαγγελματίες αλλά και πολίτες άρχισαν να σχολιάζουν αλλά και να σατιρίζουν… τα όσα συνέβησαν εχθές στην Πρέβεζα με πολλά σημεία των κεντρικών δρόμων και κυρίως της Λ. Ιωαννίνων να μετατρέπονται σε λίμνες.

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε δύο μήνες που η Πρέβεζα δείχνει την αδυναμία της να ανταποκριθεί στα έντονα καιρικά φαινόμενα, που όπως φαίνεται δεν θα είναι σπάνια στην περιοχή μας από εδώ και πέρα.

Ένα από τα πολλά σημεία του δρόμου στην είσοδο της πόλης, που στην κυριολεξία γίνεται λίμνη, είναι και ο κόμβος στην Λ. Ιωαννίνων πριν από το νεκροταφείο.

Η στάθμη του νερού ανεβαίνει τόσο που ξεπερνάει το πεζοδρόμιο, χαρακτηριστικό της άθλιας κατασκευής.

Ο Βαγγέλης, που συχνά βλέπει στην επιχείρησή του, κάθε φορά που βρέχει καταρρακτωδώς, να μειώνονται οι τζίροι, μιας και κανείς δεν σταματά για να ψωνίσει, αφού η πρόσβαση είναι αδύνατη, σκέφτηκε όση ώρα δεν είχε δουλειά να την περάσει τουλάχιστον εποικοδομητικά…

Έβγαλε το ψαροκάλαμο και άρχισε να… ψαρεύει!!! προκαλώντας το γέλιο σε όσους περνούσαν.

Μπορεί βέβαια να μην έπιασε κάποιο ψάρι, αλλά όπως ο ίδιος είπε, σε λίγο καιρό ποτέ δεν ξέρεις και έτσι καλό είναι να ξεκινήσουμε… προπόνηση, σημείωσε χαρακτηριστικά, σατιρίζοντας τα… χάλια μας, όπως τόνισε!!!English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese