Διαβάστε την ανακοίνωση: “Στις 7 αύριο το απόγευμα (Παρασκευή 27 Νοεμβρίου), από… την πλατεία Γεωργίου, ανάβει παρουσία του Δημάρχου Κώστα Πελετίδη ο Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος στην Πάτρα. Ανάβει μία μέρα νωρίτερα από πέρυσι και με σκοπό να είναι γιορτινή η ατμόσφαιρα στην πόλη και κατά τη διάρκεια του εορτασμού του Πολιούχου Άγιου Ανδρέα.

Ο διάκοσμος έχει τοποθετηθεί εξ ολοκλήρου, από τους εργαζόμενους του Τομέα Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Πατρέων και θα φωτίσει όχι μόνο το κέντρο της πόλης, αλλά σταδιακά και τις συνοικίες του Δήμου.

Να σημειωθεί ότι αντικαταστάθηκε ο παλιός φωτισμός με νέο, τύπου LED, προκειμένου να δοθεί νέο ύφος στον διάκοσμο, αλλά κυρίως για οικονομία, αφού θα εξοικονομηθεί την περίοδο που θα είναι αναμμένα τα φώτα περίπου 8.000 ευρώ από την κατανάλωση ρεύματος.

Από την ερχόμενη εβδομάδα εξάλλου, ο Τομέας Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου, θα προχωρήσει στην τοποθέτηση διακόσμησης στις Δημοτικές Ενότητες, καθώς επίσης και σε γειτονιές της Πάτρας.”English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese