Μιλάμε για το απόλυτο αρχ….ι. Και μιλάμε για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Το μεγαλύτερο ξερατό και σκουπίδι της ελληνικής τηλεόρασης. Που θέλει το λιγότερο δυο φάπες για να συνέλθει ή να πάρει τον μπούλο από την ελληνική τηλεόραση για να ξεβρομίσει (όσο γίνεται αυτό) ο χώρος. Τόλμησε ο ελεεινός να πιάσει ένα…


5χρονο αγγελούδι, την κόρη της Ζήνας Κουτσελίνη επειδή το αρχ….ι δεν συμπαθεί τη Ζήνα.

Τι έκανε ο ελεεινός Ουγγαρέζος μέσα από την τρισάθλια εκπομπή του; Δείτε πιο κάτω και θα καταλάβετε…

Η κόντρα του Δημήτρη Ουγγαρέζου με τη Ζήνα Κουτσελίνη δείχνει να έχει πάρει άγριες διαστάσεις αφού η μέρα που πέρασε μάλλον έκανε έξαλλη την σε γενικές γραμμές ψύχραιμη Ζήνα.
Και αυτό γιατί στη χθεσινή εκπομπή “SPATA Live” η παρέα του Ant1 ασχολήθηκε εκτενώς με τη συνέντευξη που έδωσε η παρουσιάστρια πια του Star, στο περιοδικό You. Φυσικά ο σχολιασμός ήταν σαρκαστικός, όπως συνήθως -κινδυνεύει να χαρακτηριστεί πια εμμονή-  αλλά αυτό διόλου δεν την πείραξε. Όπως έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη για την ίδια μπορεί να λέει ο καθένας ότι θέλει. Στο στόχαστρο όμως του Spata Live μπήκε η 5χρονη κόρη της Έμμα. Πατώντας στην δήλωση της Ζήνας, ότι η κόρη της θέλει να κάνει εκπομπή μαγειρικής τα παιδιά στα Σπάτα πραγματικά το ξευτίλισαν. Ξεχνώντας ότι μιλάνε για ένα μικρό παιδί, ξεχνώντας ότι δε θα έπρεπε επ’ ουδενί να εμπλέξουν σε μια προσωπική κόντρα ένα αθώο πρόσωπο, ξεχνώντας τον οποιοδήποτε κώδικα ηθικής και δεοντολογίας,  έφτασαν και σε επικές καφρίλες του στυλ να “παίξουν” με το όνομα της μικρούλας λέγοντας ο μεν Σταμάτης Ντιν Νταν Ντον, ότι η εκπομπή θα πρέπει να ονομαστεί “Αφαί(ε)μαξη” ο δε Δημήτρης Ουγγαρέζος ακόμα χειρότερα “Έμμα (Άιμα) θα σε πάει”. Εντάξει, το τερματίσατε. Ντροπή.  Και ούτε καν αντιληφθήκατε – ούτε εσείς, αλλά ούτε και ο έμπειρος Βαγγέλης Περρής, που θα έπρεπε να το κοντρολάρει-  το τεράστιο φάουλ στο οποίο υποπέσατε τουλάχιστον να προσπαθήσετε να το “μαζέψετε” με κάποιο τρόπο. Ακόμα και η “ευαισθητοποιημένη” σε παιδικά θέματα -τουλάχιστον στη social media-κή εικόνα της- Μαίρη Συνατσάκη το μόνο που βρήκε να παρατηρήσει ήταν “Έλα ρε Δημήτρη τρώνε…” Ότι δηλαδή ήταν σιχαμένο το σχόλιό του αλλά όχι όσον αφορά το 5χρονο κοριτσάκι που έπιασε αδίκως στο στόμα του, αλλά λόγω των τηλεθεατών που έτρωγαν. Τέτοια “ευαισθησία.  Λίγες ώρες αργότερα η Ζήνα Κουτσελίνη έγραφε στο Facebook της: “Όταν θίγουν το παιδί σου τότε τα πράγματα παίρνουν άλλο δρόμο…” Δεν την αδικούμε.

 

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese