Την Περιφερειάρχη Αττικής κα Ρένα Δούρου επισκέφθηκαν… χθες Τρίτη 25 Νοεμβρίου, οι επικεφαλής των παρατάξεων της ΠΕΔΑ και συζήτησαν θέματα που αφορούν στην χωροθέτηση των πράσινων σημείων, για την εφαρμογή των Σχεδίων Διαχείρισης Απορριμμάτων και τα αντιπλημμυρικά έργα στην Αττική, καθώς και για τον σχεδιασμό της Αντιπλημμυρικής προστασίας της Αττικής.

Ετέθησαν επίσης και άλλα θέματα, όπως η Περιβαλλοντική αδειοδότηση των έργων, η παράταση της υπηρεσίας των 5μηνιτών κ.α.

Η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και ο Δήμαρχος Πεντέλης και επικεφαλής της Ενωμένης Αυτοδιοίκησης Αττικής κος Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης πρότεινε στην Περιφερειάρχη Αττικής, αυτοψία στη ζώνη ευθύνης του Δήμου, για τεκμηρίωση των εισηγήσεων του, η οποία και δέχθηκε σύντομα να υλοποιηθεί.

Τα θέματα που συζητήθηκαν είναι μέσα στους κύριους στρατηγικούς στόχους του επιχειρησιακού σχεδιασμού του Δήμου Πεντέλης και θα επιδιωχθεί η υλοποίησή τους σε πλήρη και συνεχή συνεργασία με την Περιφερειάρχη Αττικής, η οποία από ότι έχει διαφανεί και από την μέχρι τώρα συνεργασία μας, διαθέτει ευήκοον ους.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese