Τελικό χαρακτήρισε το παιχνίδι με την Άρσεναλ ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς μιλώντας μετά την ήττα από την Μπάγερν… Ο Σέρβος εξέφρασε την πίστη ότι ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη με την κατάλληλη προετοιμασία και με τον κόσμο δίπλα του μπορεί να πάρει την πρόκριση.

«Έπαιξαν πολύ καλά και πήραν τη νίκη. Εμείς πρέπει να ξεχάσουμε τι έγινε και να σκεφτούμε την αναμέτρηση με την Άρσεναλ γιατί αυτός είναι και ο τελικός μας», ήταν το αρχικό σχόλιο του Μιλιβόγιεβιτς και συνέχισε:

«Ξέρουμε την Άρσεναλ και πως είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Στο γήπεδο μας όμως θα είμαστε πολύ δυνατοί. Έχουμε 15 ημέρες για να προετοιμαστούμε. Θέλουμε έναν βαθμό και θα κάνουμε τα πάντα για να τον πάρουμε», σχολίασε ο σέρβος ο οποίος ανέφερε για τους οπαδούς του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στην Αλιάνζ Αρίνα.

«Σίγουρα τους χρειαζόμαστε σε κάθε παιχνίδι. Και τη στήριξή τους. Χάσουμε ή νικήσουμε είναι πάντα δίπλα μας. Είναι ένας μέρος της οικογένειάς μας και μας κάνουν περισσότερο δυνατούς. Εμείς τους ευχαριστούμε που είναι μαζί μας. Και για αυτό πήγαμε κοντά τους σήμερα για να τους ευχαριστήσουμε».English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese