Η Easyjet ανακοίνωσε ότι από σήμερα έως τις 6 Ιανουαρίου ακυρώνει όλες τις… πτήσεις της από και προς το αιγυπτιακό τουριστικό θέρετρο Σαρμ ελ Σέιχ μετά τη συντριβή στα τέλη Οκτωβρίου ενός ρωσικού αεροπλάνου στο Σινά.

«Η EasyJet θα ακυρώσει όλες τις πτήσεις της από και προς το Σαρμ ελ Σέιχ ως τις 6 Ιανουαρίου 2016 και θα δώσει στους επιβάτες τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ της πλήρους αποζημίωσης (του εισιτηρίου τους), ενός κουπονιού αγοράς ή μιας κράτησης σε άλλη πτήση του δικτύου της», αναφέρει η EasyJet στην ανακοίνωσή της.

«Έπειτα από συζητήσεις με το βρετανικό υπουργείο Μεταφορών, η EasyJet έλαβε την απόφαση να αναστείλει όλες τις πτήσεις της μεταξύ της Βρετανίας και του Σαρμ ελ Σέιχ μετά την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου και δεν θα τις επαναλάβει για όσο διάστημα η βρετανική κυβέρνηση δεν αλλάζει τις συστάσεις της», προσθέτει η ανακοίνωση.

Οι ακυρώσεις αφορούν όλες τις πτήσεις από και προς τέσσερα βρετανικά αεροδρόμια καθώς και το αεροδρόμιο του Μιλάνου, τα οποία χρησιμοποιεί η EasyJet στα δρομολόγιά της από και προς το Σαρμ ελ Σέιχ, εξηγεί η εταιρεία.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese