Η μέρα που ο Θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη, έλεγε ο… Βρετανός φιλόσοφος Bernard Williams. Άρα αυτός που φέρει την ελπίδα κουβαλάει μαζί του και την άνοιξη… Ο Ελπιδοφόρος Χρυσοβέργης έφερε την άνοιξη της αλληλεγγύης στη βαρυχειμωνιά της εγωπάθειας και του ωχαδερφισμού που κατατρώει την μίζερη καθημερινότητά μας. Στις ακτίνες του ποδηλάτου του συναντήθηκαν ο εθελοντισμός, ο αθλητισμός και το ταξείδι. Και έκαναν τη ρόδα να γυρίζει… Και γύρισε ασταμάτητα για 35 μέρες, μέτρησε 2500 χιλιόμετρα, διέσχισε 8 διαφορετικές χώρες.

Όταν ο Ελπιδοφόρος Χρυσοβέργης κατέβηκε από το ποδήλατο είχε συγκεντρώσει στον κουμπαρά του πάνω από 15.000 ευρώ για τα παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια της “ΦΛΟΓΑΣ”.

Στις 29 Νοεμβρίου η Αθήνα φοράει τα γιορτινά της για να υποδεχτεί τον άνθρωπο, ο οποίος ονειρεύτηκε έναν κόσμο της προσφοράς στον συνάνθρωπο κα ιτης συμπαράστασης και απέδειξε στην πράξη πως όταν ενώσουμε τα χέρια, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να κάνουμε όσους υποφέρουν να χαμογελάσουν.

Ο ταξιδιώτης παίρνει μονάχα ένα δρόμο. Ο ονειροπόλος τους παίρνει όλους…Ο Έλπις και η ομάδα του που συγκρότησαν το κίνημα αγάπης WHEELING2HELP έζησαν το όνειρο και πλέον θα χαρούν να μοιραστούν μαζί σας την εμπειρία αυτού του μοναδικού ταξιδιού και να ευχαριστήσουν από καρδιάς όσους έβαλαν το λιθαράκι τους. Ο Αντώνης Σωτηρόπουλος έγινε ο καθρέφτης αυτού του ταξιδιού δημιουργώντας ένα μαγικό βίντεο 25 λεπτων. Στον καθρέφτη αυτόν όσοι συμμετείχαν θα δουν τι σημαίνει αυτό που έκαναν κι όσοι δεν είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν θα φανταστούν τους εαυτούς τους παρόντες στο επόμενο Wheeling2help. Έλα κι εσύ την Κυριακή 29 Νοεμβρίου στις 8μμ στο Booze Cooperativa l Upstairs, Κολοκοτρώνη 57 στο κέντρο της Αθήνας, να κάνουμε πεταλ στη χώρα των ονείρων μας και να μην ξυπνήσουμε ποτέ..English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese