Ένα μικρό… εργοστάσιο με λαθραία τσιγάρα και καπνό έκρυβε ένας 24χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, σε Ι.Χ. αυτοκίνητο που εντοπίστηκε στην Δράμα…

Οι Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τον συνέλαβαν δεν πίστευαν στα μάτια τους το απόγευμα της Δευτέρας, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου τσιγάρων και καπνού, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 24χρονο, διότι σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του, εντόπισαν 2.000 πακέτα τσιγάρων και 35 νάιλον συσκευασίες με καπνό, συνολικού βάρους 1.750 γραμμαρίων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες λαθραίων τσιγάρων και καπνού, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το χρηματικό ποσό των 3.350 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese