Για τις εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία αλλά και το φιάσκο της περασμένης Κυριακής μίλησε σε σημερινές δηλώσεις ο βουλευτής του κόμματος, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

«Δεν μπορούμε να συζητάμε τώρα μέσω αντιπροσώπων….

 

Είμαστε ένα μεγάλο κόμμα και οι τέσσερις διεκδικητές της ηγεσίας πρέπει να καθίσουν σε ένα τραπέζι», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΒΗΜΑ» ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Και συμπλήρωσε: «Προσωπικά θα ήθελα να ξεκινήσει η διαδικασία από την αρχή. Δεν είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο εκλογής και να πάμε σε μια διαδικασία όπου θα αποκλείσουμε τον κόσμο από αυτήν. Θα είναι ακόμη χειρότερη εξέλιξη. Θα μας απομονώσει».

Για το αν μπορεί η ΝΔ να στηρίξει την κυβέρνηση Τσίπρα, ο κ. Βαρβιτσιώτης σχολίασε: «Είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι δεν μπορούμε να συγκυβερνήσουμε με τον κ. Τσίπρα και δεν μπορεί να διαχειριστεί ο κ. Τσίπρας τη θέση του πρωθυπουργού σε οποιοδήποτε ευρύτερο σχήμα. Ας βγουν να το πουν (αν το βλέπουν άλλοι στη ΝΔ)».English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese