Το σημερινό diy θα σας ενθουσιάσει όπως μας ενθουσίασε και εμάς εδώ στο… γραφείο! Πρόκειται για ένα παλιό κομοδίνο που με μερικές μικρές αλλαγές μπορεί να γίνει μια φανταστική ραφιέρα για το σαλόνι ή το υπνοδωμάτιό σας.

Η εκπληκτική αυτή μεταμόρφωση ανήκει στη Nicole Phillips, η οποία είναι σχεδιάστρια και blogger. Με λίγο χρώμα και μερικές έξτρα πινελιές κατάφερε να φτιάξει ένα φανταστικό έπιπλο για το σπίτι της.

Αν έχετε και εσείς κάποιο αντίστοιχο επιπλάκι και θέλετε να το μεταμορφώσετε δείτε τι θα χρειαστείτε και πώς να πετύχετε αυτό το αποτέλεσμα βήμα-βήμα!

Έτσι ήταν το έπιπλο πριν τη μεταμόρφωση!

Βήμα 1ο Τρίψτε καλά όλο το έπιπλο για να φύγει το πολύ χρώμα και να λειανθεί όσο γίνεται περισσότερο η επιφάνειά του.

Βήμα 2ο Περάστε 2 στρώματα primer. Το primer είναι ένα κολλώδες υλικό που μπορείτε να περάσετε πάνω από την επιφάνεια έτσι ώστε να γίνει πιο απορροφητική και να δεχτεί πιο εύκολα τη νέα βαφή. Μπορείτε να το βρείτε σε οποιοδήποτε κατάστημα χρωμάτων.

Δείτε πόσο άλλαξε το έπιπλο με λίγο χρώμα.

Βήμα 3ο Περάστε 2 στρώματα βαφής. Η σχεδιάστρια που έφτιαξε το συγκεκριμένο έπιπλο χρησιμοποίησε τη βαφή Benjamin Moore – Tropicana Cabana + Snowfall White.

Βήμα 4ο Εφαρμόστε 4 ξύλινα ποδαράκια στη βάση του επίπλου. Αν δεν μπορείτε να τα τοποθετήσετε μόνοι σας μπορείτε να απευθυνθείτε σε κάποιον ξυλουργό.

Βήμα 5ο Βάψτε με 2 στρώσεις ξυλέλαιου τα ξύλινα πόδια και το ξύλινο συρτάρι.

Η αλλαγή είναι πραγματικά εντυπωσιακή! Να θυμάστε πως αλλάζοντας κάποια έπιπλα μέσα στο σπίτι θα αλλάξει εντελώς η ψυχολογία σας!English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese