Τον βρήκε το πρωί ο γείτονας, που του πήγαινε τον καφέ – Είχε τουλάχιστον τρεις… μαχαιριές σε θώρακα και κοιλιά – Είχαν ψάξει το σπίτι – Το πιθανότερο σενάριο είναι η ληστεία – Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζει η αστυνομία.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στον Καραβομύλο και σε όλη τη Φθιώτιδα, από το άγριο φονικό με θύμα έναν ηλικιωμένο μέσα στο σπίτι του.

Ο άτυχος 75χρονος έμεινε μόνος του. Κάθε πρωί ένας γείτονας και φίλος του έφτιαχνε καφέ και πήγαινε σπίτι του για να τον πιουν παρέα.

Όταν έφτασε στο σπίτι είδε την πόρτα μισάνοιχτη. Φώναξε τον μπάρμπα Κώστα αλλά απάντηση δεν πήρε. Όταν μπήκε μέσα πάγωσε, αφού είδε τον 75χρονο μέσα στα αίματα, ακριβώς πίσω από την πόρτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες είχε δεχθεί τρία τουλάχιστον χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι, σε θώρακα και κοιλιά.

Το σπίτι βρέθηκε αναστατωμένο, κάτι που δείχνει ότι μάλλον πρόκειται για ληστεία, ωστόσο τίποτα δεν αποκλείεται, αφού μπορεί ο δράστης ή οι δράστες να ήθελαν να σκηνοθετήσουν κάτι τέτοιο.

Πάντως ο ηλικιωμένος σύμφωνα με μαρτυρίες συγχωριανών του, ήταν ένα «ήσυχο ανθρωπάκι», όπως μας είπαν χαρακτηριστικά και δεν είχε διαφορές με κανέναν.

Μάλιστα πριν μερικούς μήνες είχε τρακάρει και είχε τραυματιστεί σοβαρά. Το τελευταίο διάστημα είχε αρχίσει να αναρρώνει πλήρως. Δυστυχώς όμως το νήμα της ζωής κόπηκε με αυτό τον άγριο τρόπο.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese