Ακόμη και η ασπρόμαυρη φωτογραφία που επέλεξε να ανεβάσει ο Μάρκους Μπεργκ είναι ένδειξη των συναισθημάτων που του δημιούργησαν οι καταστάσεις στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός που δεν άρχισε ποτέ…

Ο Σουηδός…

 

επιθετικός του Παναθηναϊκού δεν μάσησε τα λόγια του κι επέρριψε ευθύνες για όσα έγιναν στη Λεωφόρο σε αυτούς που θεωρεί υπεύθυνους για αυτήν την κατάσταση. Εξέφρασε τη θλίψη του, τόνισε πως ξέρει καλά τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο ζητώντας παράλληλα από κυβέρνηση και ομοσπονδία να λάβουν μέτρα, αλλά δεν παρέλειψε να προσθέσει με νόημα πως για κανέναν δεν υπάρχουν δικαιολογίες όταν ξεπερνούν τα όρια.

Διαβάστε τι έγραψε ο ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού»:

«Είμαι λυπημένος για όσα έγιναν χθες. Δεν ξέρω πως να αρχίσω αλλά πρέπει κάτι να πω. Ξέρω τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο από συμπαίκτες και φίλους. Ζω και παίζω εδώ περίπου δυόμισι χρόνια έχοντας δει πολλά. Εύχομαι κάτι να αλλάξει στο μέλλον για όλους μας. Αγαπώ τα παιχνίδια και τα συναισθήματα που φέρνουν. Μου αρέσει να πανηγυρίζω με τους συμπαίκτες και τους οπαδούς μετά από μια νίκη. Αρκετός κόσμος ταξίδεψε για την Αθήνα απλά για να έχει την ευκαιρία να μας δει να παίζουμε, να ζήσει την καταπληκτική ατμόσφαιρα της Λεωφόρου.

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες όταν ξεπερνάς τα όρια και αυτό είναι που φοβίζει τον κόσμο να πάει στα παιχνίδια, αυτό φοβίζει τον κόσμο να πάρει μαζί τα παιδιά του ή να τους αρνείται το γήπεδο. Ο φόβος να μην τραυματιστούν όταν είναι στο γήπεδο βλέποντας ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι δεν θα έπρεπε να είναι λόγος το 2015 για να μείνεις στο σπίτι. Το ποδόσφαιρο είναι για όλους και πρέπει να ενώνει τους ανθρώπους ανεξάρτητα από την ηλικία, το χρώμα, τη φυλή ή το πού πιστεύουν.

Ελπίζω ότι η κυβέρνηση και η ομοσπονδία θα αναλάβουν την ευθύνη και θα λύσουν τα προβλήματα, που ήταν τόσο πολλά τα προηγούμενα χρόνια. Θα πρέπει να αρχίσουν από την κορυφή των δικών τους οργανισμών».

berg

Πηγή: sport-fm.gr

 English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese