Από χθες, οι οργανωμένοι φίλοι του «τριφυλλιού» ήταν εξοργισμένοι με όλα όσα έγιναν από μια μερίδα ατόμων, οι οποίοι δημιούργησαν ξανά πρόβλημα και μάλιστα «χοντρό», αφού ως γνωστόν το ντέρμπι αιωνίων δεν έγινε ποτέ.

Οι…

 

πληροφορίες αναφέρουν ότι εντοπίστηκαν οι δυο… δράστες που πετούσαν τις φωτοβολίδες στο γήπεδο, μια εκ των οποίων «βρήκε» τον Φινμπόγκασον. Οπως έγινε γνωστό, η Θύρα 13 τους αποβάλλει από τις τάξεις της και φυσικά από το γήπεδο, τουλάχιστον στο «πέταλο» των οργανωμένων.

Την ίδια ώρα, συσπειρωτικές κινήσεις γίνονται στον Παναθηναϊκό μετά τα όσα συνέβησαν στη Λεωφόρο και οδήγησαν το ντέρμπι σε ματαίωση.

Σε αυτό το πλαίσιο, θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τετάρτης συλλαλητήριο από τον κόσμο, που σκοπεύει να διαμαρτυρηθεί για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στο επίκεντρο βρίσκεται η διαφθορά, η υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης αλλά και η απάθεια της Ελληνικής πολιτείας μπροστά στα όσα συμβαίνουν. Για αυτά τα θέματα θα γίνει το κάλεσμα στον κόσμο και υπάρχει η ελπίδα από την πλευρά του Παναθηναϊκού ότι η συμμετοχή θα είναι μεγάλη.

«Η απόλυτα λανθασμένη και ανεκδιήγητη απόφαση του διαιτητή Παππά να αναβάλει την έναρξη της αναμέτρησης, οδήγησε το Δ.Σ. της ΠΑΕ στην ομόφωνη απόφαση να απευθύνει κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο του συλλόγου για ειρηνική κινητοποίηση την προσεχή Τετάρτη 25 Νοεμβρίου στις 4 μ.μ. επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας μπροστά στην ιστορική έδρα μας.

Σύνθημα μας είναι ένα: ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. Επιθυμία μας είναι η διαμαρτυρία για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και για την αδυναμία της Πολιτείας να αντιμετωπίσει τα φαινόμενα ανομίας», αναφέρει η ΠΑΕ σε ανακοίνωσή της.

Πηγή: sport-fm.grEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese