Προβλήματα αντιμετωπίζει το ηλεκτρονικό σύστημα για τις εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία, με αποτέλεσμα ο κόσμος να φτάνει στα εκλογικά κέντρα αλλά να μην μπορεί να ψηφίζει.

Στο πρόβλημα αναφέρθηκε μέσω…

 

twitter και ο Άδωνις Γεωργιάδης: «Ευχαριστώ για όλα και Συγγνώμη διότι τεχνικό πρόβλημα δεν επιτρέπει ακόμη την διεξαγωγή των εκλογών. Τι να πω;».

Ευχαριστώ για όλα και Συγγνώμη διότι τεχνικό πρόβλημα δεν επιτρέπει ακόμη την διεξαγωγή των εκλογών. Τί να πω; pic.twitter.com/53jb3ju9Wo

— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) Νοέμβριος 22, 2015

Ο ίδιος κάλεσε επίσης τον κόσμο να μην ξεκινήσει να πηγαίνει για να ψηφίσει ακόμη. «Μόλις έχω νέα για το σύστημα και την ορθή του λειτουργία θα σας ενημερώσω. Συγγνώμη στον κόσμο», ανέφερε.

Μήν ξεκινήσετε να πηγαίνετε να ψηφίσετε ακόμη.Μόλις εχω νέα για το σύστημα και την ορθή του λειτουργία θα σας ενημερώσω. Συγγνώμη στον κόσμο

— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) Νοέμβριος 22, 2015

Και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγραψε: «Δυστυχώς υπάρχουν προβλήματα στη διαδικασία εκλογής. Συνιστώ στους πολίτες να μην πάνε να ψηφίσουν μέχρι τις 9.00 πμ αναμένοντας ενημέρωση».

Δυστυχώς υπάρχουν προβλήματα στη διαδικασία εκλογής. Συνιστώ στους πολίτες να μην πάνε να ψηφίσουν μέχρι τις 9.00 πμ αναμένοντας ενημέρωση.

— Κυριάκος Μητσοτάκης (@kmitsotakis) Νοέμβριος 22, 2015English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese