Σε συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών προχώρησε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, σε…
Σέρρες, Ημαθία, Πιερία και Πέλλα. Συγκεκριμένα,χτες το απόγευμα συνελήφθησαν δύο 57χρονοι σε Σέρρες και Ημαθία, για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της διάθεσης και κατοχής ναρκωτικών. Ειδικότερα, μετά από συντονισμένη επιχείρηση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, εντοπίστηκε ο ένας 57χρονος σε περιοχή των Σερρών και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 5 συσκευασίες με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 196,8 γραμμαρίων και μία ζυγαριά ακριβείας. Επίσης με την συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, εντοπίστηκε στην Ημαθία ο άλλος 57χρονος να επιβαίνει σε όχημα, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ποσότητα κάνναβης βάρους 1,6 γραμμαρίων, που όπως διαπιστώθηκε την είχε προμηθευτεί νωρίτερα από τον άλλον 57χρονο. Επιπλέον στην κατοχή του βρέθηκαν και 3 συσκευασίες με ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους 2,6 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Επίσης, χτες το πρωί, σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, 43χρονος, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 7,9 γραμμαρίων, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με σπόρους κάνναβης, μικτού βάρους 18,6 γραμμαρίων.

Τέλος, χτες το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, 40χρονος, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ποσότητα κάνναβης βάρους 2,2 γραμμαρίων, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ακόμα μία συσκευασία με ποσότητα κάνναβης βάρους 11 γραμμαρίων.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese