Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν. Αν έχετε αγαπημένο ή αγαπημένη με “μανία” τα γκάτζετ, τότε δείτε και την… παρακάτω λίστα του Forbes, η οποία προσφέρει φθηνές και πολύ ποιοτικές λύσεις που στο κάτω κάτω θα θέλετε να κρατήσετε αντί να δωρίσετε.

Ruark R1 Mk3

To Ruark R1 Mk3 είναι ένα ωραίο επιτραπέζιο ραδιόφωνο το οποίο είναι τέλειο είτε για την κουζίνα είτε για το γραφείο. Το πανέμορφο αυτό γκατζετάκι έχει FM, DAB+, line-in, Bluetooth, και USB charging port.

idaffodil Folding Bluetooth Keyboard

H εξαιρετική αυτή συσκευή λειτουργεία με iOS, Android και συσκευές Windows. Έρχεται με κάλυμμα από δερματίνη. Διαθέσιμο σε άσπρο και μαύρο.

Fujifilm X-T10

Για την τιμή του, το Fujifulm X-T10 είναι μία από τις καλύτερες μικρές φωτογραφικές μηχανές αυτή τη στιγμή. Έχει βασιστεί στο επαγγελματικό μοντέλο Χ-Τ1.

MiniRigs

Βluetooth ηχειάκια τα οποία μπορούν να διευρυνθούν σε στέρεο με sub-woofer. Βρετανικής κατασκευής.

ΑΚG Y45BT

Η ΑΚG έχει κατασκευάσει ένα ζευγάρι εξαιρετικών ακουστικών Bluetooth τα οποία μπορεί να συνδεθούν και μέσω καλωδίου.

Denon D-M40

Το καλύτερο Budget ηχοσύστημα για φέτος, που προσφέρει CD,iPod FM/DAB+ πηγές σε μικρή συσκευασία.

Philips Fidelio M2L

Απίστευη ακουστική ποιότητα από την επισκευή iOS. Με Lightning connection και built-in digital-analog μετατροπέα, όπως και amplifier.

Q Acoustics 3020

Τα καλύτερη ηχειάκια για βιβλιοθήκη φέτος. Με ωραίοα treble και καλό μπάσο.

Αudio-Technica AT-LP5

Δίσκος από τους…παλιούς με νέες επιπροσθέσεις. Με κατασκευή από αλουμίνιο και πλειάδα νέων υπο-γκάτζετ, στρέφεται σε 33 και 45 στροφές για να παίξει όλα τα βινύλιά σας. Έχει και output USB για να ψηφιοποιήσετε την παλιά σας συλλογή από βινύλια.

Dali Kubik One Soundbar

Μεγάλος ήχος, στο σπίτι σας. Εξαίρετο soundbar και ηχοσύστημα για το σπίτι.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese