Ένα χρόνιο αίτημα για την κοινωνία της Λυκόβρυσης και της Πεύκης… γίνεται πραγματικότητα με τη χθεσινή ψήφιση της «5ης τροποποίησης του Προϋπολογισμού της Περιφέρειας Αττικής οικονομικού έτους 2015» από το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Πρόκειται για την αποπληρωμή και του 30% για τη διαμόρφωση χώρων πρασίνου – αναψυχής – αθλητικών εγκαταστάσεων – καταστημάτων και υπόγειας στάθμευσης (Ο.Τ.9.), πέραν του 70% που ήταν υποχρέωση της Περιφέρειας, ώστε να καλυφθεί στο 100% του έργου και να αποδοθεί στους πολίτες.

Μετά από την εξέλιξη αυτή και σύμφωνα με τη δέσμευση του δήμαρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσου Μαυρίδη, ο Δήμος θα προχωρήσει άμεσα στην κατάργηση του ειδικού τέλους που έχει επιβληθεί στους δημότες για την αγορά και την κατασκευή του έργου.

Σχολιάζοντας τη θετική έκβαση της υπόθεσης, ο κ. Καραμέρος δήλωσε σχετικά: «Σήμερα, με την 5η τροποποίηση του προϋπολογισμού, υλοποιείται ένα αίτημα της διοίκησης του δήμου, αλλά κυρίως ένα αίτημα της κοινωνίας. Γίνεται πραγματικότητα η αποπληρωμή και του 30%, δεδομένου ότι δεσμεύεται το υπόλοιπο ποσό που απαιτείται ώστε να ολοκληρωθεί το έργο στο 100% και να αποδοθεί στους πολίτες. Βεβαίως, η συμφωνία αυτή αποτελεί και δείγμα της καλής συνεργασίας μας με το δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης. Ακολουθούν η υλοποίηση των έργων στο Δημοτικό Στάδιο Πεύκης και στο κλειστό Γυμναστήριο».English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese