Είναι ένας από τους πιο όμορφους άντρες της ελληνικής showbiz, σημειώνοντας… μία επιτυχημένη καριέρα στον χώρο της τηλεόρασης και του μόντελινγκ. Ο λόγος για τον Νίκο Παπαδάκη, που όπως τονίζει βρίσκεται σε μία δημιουργική φάση της ζωής του, κάνοντας αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα, όπως η αγιογραφία.

Πώς προέκυψε η ενασχόληση του με την αγιογραφία; «Κατάγομαι από οικογένεια κληρικών, οπότε είχα από μικρό παιδάκι επαφή με την εκκλησία. Έβλεπα τους παππούδες μου και είχα πάντα αγάπη προς την εκκλησία. Πήγαινα στα μοναστήρια, βοηθούσα τον παπά του χωριού όταν ήμουν μικρός, αλλά και μεγάλος που ήμουν. Μου αρέσει η θρησκεία μας και κάποια στιγμή άρχισα να ζωγραφίζω. Αργότερα ήρθε στη ζωή μου ο Βασίλης Φωτόπουλος, που ουσιαστικά εκείνος με μύησε στο χώρο της τέχνης», δηλώνει στο «Λοιπόν»

Στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε ότι ήθελε μικρός να γίνει κληρικός: «Κάποια στιγμή, πολύ παλιά, είχα πάει στο Άγιο Όρος και η εικόνα που είχα από παιδάκι με τη θρησκεία ήταν πολύ κοντά σε εμένα. Πάντα ήμουν κοντά στη θρησκεία και την εκκλησία, οπότε ήταν φυσιολογικό, έτσι ήταν στο DNA, όλοι οι παππούδες όσο πίσω κι αν κοιτούσα, ήταν όλοι ιερείς. Ναι, το σκέφτηκα να γίνω παπάς, αλλά δεν είναι ακόμα η ώρα, φαίνεται…Μπορεί και να μην είναι ποτέ, να είμαι με έναν άλλο τρόπο στην εκκλησία, αυτόν της αγιογραφίας. Ο μπαμπάς μου δεν ήταν κληρικός, κάποια στιγμή ήταν επίτροπος στην εκκλησία».English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese