Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ απαντώντας – στη Κομοτηνή οπου βρίσκεται για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων – σε ερώτηση για την εμπρηστική… επίθεση που δέχθηκε απόψε στο σπίτι του ο Υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης δήλωσε τα εξής;

«Είναι σαφές ότι η εμπρηστική και εν πολλοίς τρομοκρατική επίθεση στο σπίτι του Υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, είναι το αποτέλεσμα της στοχοποίησης που υφίσταται αυτούς τους τελευταίους μήνες.

Το μήνυμα που στέλνω είναι, ότι η δημοκρατία και η κυβέρνηση δεν εκβιάζονται. Και ούτε τα μέλη αυτής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ θα υποκύψουν στις όποιες απειλές δέχονται.

Κάποιοι θα πρέπει να αντιληφθούν, ότι δεν θα εξουσιάζουν την διακυβέρνηση της χώρας και δεν θα την καθορίζουν με κομματικοπολιτικές και επιχειρηματικές ντιρεκτίβες.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έκλεισε οριστικά τον μεταπολιτευτικό κύκλο, όπου τα συμφέροντα, η διαφθορά, τα πάσης φύσεως «συμβόλαια», καθόριζαν την πορεία του τόπου κυρίως τις πολύ τελευταίες δεκαετίες.

Είμαι βέβαιος, ότι το συντομότερο το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη θα συλλάβει τους θρασύδειλους δράστες ή πληρωμένους εκτελεστές».English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese