«Η εκλογή της 22ας Νοεμβρίου δεν είναι υπόθεση ενός προσώπου. Δεν είναι υπόθεση των λίγων, όπως θέλουν και προσπαθούν κάποιοι να την παρουσιάσουν. Η εκλογή της 22ας Νοεμβρίου είναι υπόθεση όλων μας», τονίζει ο υποψήφιος…

 

πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας σε άρθρο του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, λίγες ώρες πριν αρχίσει η εσωκομματική διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου στο κόμμα ρης αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Πρέπει όλοι να μιλήσουμε στους φίλους μας, τους γνωστούς μας, σε όλα τα μέλη και τους φίλους της παράταξης, σε εκείνους που απογοητεύσαμε και απομακρύναμε και να στείλουμε το μήνυμα ότι μόνο μια Νέα Δημοκρατία μεγάλη, αλλαγμένη, ελκυστική, μπορεί να δώσει μάχες για τη χώρα, μπορεί να δώσει ξανά προοπτική στους πολίτες», σημειώνει ο κ. Τζιζικώστας, προειδοποιώντας πως «μικρή συμμετοχή σημαίνει νίκη του ΣΥΡΙΖΑ που επιθυμεί μια ελεγχόμενη, φοβική και συρρικνωμένη Νέα Δημοκρατία».

«Μικρή συμμετοχή σημαίνει ήττα της παράταξης και της χώρας. Μαζική συμμετοχή των πολιτών θα δώσει προοπτική νίκης και ενότητας στην παράταξη. Και μη σας φοβίζουν. Η ενότητα της παράταξης είναι διασφαλισμένη. Το εγγυώνται και οι τέσσερις υποψήφιοι, πάνω από όλα όμως το εγγυάται η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου. Όσοι ψευδεπίγραφα ανακυκλώνουν το φόβο της ενότητας, είναι γιατί δεν μπορούν να δημιουργήσουν καμία ελπίδα. Μόνο μια ανανεωμένη Νέα Δημοκρατία μπορεί να σταματήσει τον κατήφορο της χώρας από την ανικανότητα και τις ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ», συνεχίζει.

«Την Κυριακή λοιπόν είναι η τελευταία μας ευκαιρία. Για να ξαναδώσουμε ζωή στη χώρα, ανάσα στη κοινωνία, χώρο στη δημιουργία. Για να ξαναζωντανέψουμε τη Νέα Δημοκρατία. Η Ελλάδα μας μπορεί να ξαναγίνει μια χώρα ελευθερίας, δικαιοσύνης, ελπίδας και δημιουργίας πλούτου για όλους. Αρκεί να έχει μια παράταξη που θα μπορεί να εμπνεύσει για να νικήσει τον μοιραίο και καταστροφικό κ. Τσίπρα. Μόνο μαζί μπορούμε να το πετύχουμε και θα πετύχουμε», προσθέτει και απευθύνει έκκληση: «Σε καλώ να συμμετάσχεις για να φτιάξουμε μαζί μια ανοικτή παράταξη ενεργών και υπεύθυνων πολιτών και όχι προσωπικών μηχανισμών, μία συμμετοχική παράταξη που δε θα έχει επετηρίδα αλλά θα αναγνωρίζει την αξία τους καθενός. Ένωσα τις δυνάμεις μου με όσους επιτακτικά ζητούν την πολιτική επανένταξη της παράταξης στην κοινωνία. Με όσους αντιλαμβάνονται πως το πείραμα του ΣΥΡΙΖΑ με τις θυσίες των πολιτών, δε μπορεί άλλο να συνεχιστεί.

Όσο αυτή η κυβέρνηση θα πασχίζει να κατανοήσει την ανάγκη παραγωγής νέου πλούτου – εμείς ήδη θα σχεδιάζουμε το ελκυστικό και σταθερό πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον εντός του οποίου θα μπορούν να υπάρξουν επενδύσεις, δημιουργώντας νέες και σταθερές θέσεις εργασίας.Όσο αυτή η κυβέρνηση θα πασχίζει να κατανοήσει την αξία της αριστείας στην εκπαίδευση, εμείς θα στεκόμαστε στο πλευρό των νέων επιστημόνων, πείθοντάς τους ότι αξίζει τον κόπο να μείνουν εδώ και να αγωνιστούν, γιατί μία νέα Ελλάδα ανατέλλει.Όσο αυτή η κυβέρνηση θα διαλύει την πρωτογενή παραγωγή, εμείς θα προετοιμάζουμε την αξιοποίηση των ευρωπαϊκών πόρων για να κάνουμε και πάλι τους Αγρότες μοχλό της Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Οι εκλογές δεν αφορούν μόνο τη ΝΔ, αλλά θα καθορίσουν το αποτέλεσμα των επόμενων εθνικών εκλογών. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος.Η υποψηφιότητά μου δεν αφορά μόνο την επιλογή ενός προσώπου», καταλήγει ο κ. Τζιτζικώστας.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese