Αποτέλεσμα στοχοποίησης που υφίσταται τους τελευταίους μήνες ο Υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης χαρακτήρισε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ  την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του υπουργού στα…

 

Εξάρχεια.

«Το μήνυμα που στέλνω είναι ότι η δημοκρατία και η κυβέρνηση δεν εκβιάζονται. Και ούτε τα μέλη αυτής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ θα υποκύψουν στις όποιες απειλές δέχονται», ανέφερε σε υψηλούς τόνους ο ίδιος.

Στην δήλωσή του ο κ. Κουίκ επισημαίνει ότι «κάποιοι θα πρέπει να αντιληφθούν, ότι δεν θα εξουσιάζουν την διακυβέρνηση της χώρας και δεν θα την καθορίζουν με κομματικοπολιτικές και επιχειρηματικές ντιρεκτίβες».

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έκλεισε οριστικά τον μεταπολιτευτικό κύκλο, όπου τα συμφέροντα, η διαφθορά, τα πάσης φύσεως «συμβόλαια», καθόριζαν την πορεία του τόπου κυρίως τις πολύ τελευταίες δεκαετίες.

Είμαι βέβαιος ότι το συντομότερο το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη θα συλλάβει τους θρασύδειλους δράστες ή πληρωμένους εκτελεστές», κατέληξε ο κ. Κουίκ.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese