Η Microsoft ανακοίνωσε μια νέα έκδοση του Skype στο Google Play Store! Οι χρήστες Android πρέπει να γνωρίζουν, ότι η τελευταία ενημέρωση φέρνει μερικά νέα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά και σημαντικές βελτιώσεις που θα ενισχύσουν τη συνολική…

 

εμπειρία του Skype.

Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό σε αυτή τη νέα ενημέρωση είναι ότι οι χρήστες πλέον θα μπορούν αν αποθηκεύουν τα μηνύματα βίντεο. Όταν εγγράφετε ένα καινούριο βίντεο ή όταν λαμβάνετε ένα εξαιρετικό βίντεο μήνυμα που θέλετε να αποθηκεύσετε στο κινητό σας θα μπορείτε πλέον να το αποθηκεύετε στη συλλογή φωτογραφιών του κινητού σας.

Αλλά αυτή δεν είναι η μόνη σημαντική αλλαγή που περιλαμβάνεται στην αναβάθμιση. Η ομάδα του Skype ανακοίνωσε ότι πλέον οι χρήστες θα μπορούν να κοινοποιούν φωτογραφίες κατευθείαν από τη συλλογή φωτογραφιών τους απευθείας σε μια ομαδική συνομιλία.

Επιπλέον, στις ομαδικές συνομιλίες οι χρήστες τώρα θα μπορούν να προωθούν τα αρχεία και τις εικόνες από μία ομάδα σε άλλη.

Το σύστημα Moji μέσα στην εφαρμογή αναβαθμίστηκε ώστε οι χρήστες να πατάνε ένα Moji και να το προωθούν σ΄ ένα φίλο ή μια ομάδα.

Η νέα έκδοση περιλαμβάνει και βελτιωμένη αναζήτηση, το οποίο σημαίνει ότι οι χρήστες πλέον μπορούν να κάνουν αναζήτηση και σε περιεχόμενο συνομιλιών και όχι μόνο στις επαφές και στα ονόματα συνομιλιών.

Τέλος με την αναβάθμιση οι χρήστες θα μπορούν να παρακολουθούν τις πιο σημαντικές στιγμές και συνομιλίες τους. Και με ένα συνεχόμενο άγγιγμα σε μια επαφή ή μια συνομιλία θα εμφανίζεται ένα toolbar από το οποίο θα μπορείς να διαγράφεις, να μαρκάρεις ως αδιάβαστες ή να βάζεις αθόρυβες τις κοινοποιήσεις.

Πηγή: SecNewsEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese