Το νέο δίκτυο του υπογείου στην Πιονγιάνγκ επισκέφθηκε ο ηγέτης της… Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν. Τις φωτογραφίες από την επίσκεψη δημοσίευσε η εφημερίδα του κυβερνώντος κομμουνιστικού κόμματος της χώρας, «Rodong Sinmun».

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επισκέφθηκε το σταθμό Kaeson όπου πόζαρε γελαστός και καθισμένος αναπαυτικά στα κόκκινα δερμάτινα καθίσματα. Παρότι όλα τα υπόλοιπα καθίσματα είναι ελεύθερα, κανένας από τους αξιωματούχος που τον συνοδεύουν δεν κάθεται αλλά είναι όλοι- χαμογελαστοί- όρθιοι.

Μετά τη «βόλτα» του Βορειοκορεάτη ηγέτη με το δοκιμαστικό συρμό, όλοι οι παριστάμενοι στήθηκαν για την «οικογενειακή» φωτογραφία στον κεντρικό τερματικό σταθμό.

Η περιήγηση του Κιμ Γιονγκ Ουν στο μετρό έγινε λίγο αφότου ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας επισκέφθηκε ιχθυοτροφείο στον ποταμό Taedong.

Στις αρχές του μήνα, ο Κιμ φωτογραφήθηκε στην κηδεία του στρατιωτικού και στελέχους του κόμματος Ri Ul Sol. Ο Ri είχε υπάρξει σύμβουλος τόσο του πατέρα όσο και του παππού του Κιμ Γιονγκ Ουν.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese