Πρόκειται για έναν εκ των γοητευτικότερων Ελλήνων celebrities, που έχει χαθεί… από τη showbiz το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει βρίσκεται σε μία πολύ όμορφη και δημιουργική φάση της ζωής του, κάνοντας αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα, όπως η αγιογραφία.

Η συγκεκριμένη ασχολία μάλιστα ήταν κάτι που πάντα του άρεσε. «Κατάγομαι από οικογένεια κληρικών, οπότε είχα από μικρό παιδάκι επαφή με την εκκλησία. Έβλεπα τους παππούδες μου και είχα πάντα αγάπη προς την εκκλησία. Πήγαινα στα μοναστήρια, βοηθούσα τον παπά του χωριού όταν ήμουν μικρός, αλλά και μεγάλος που ήμουν. Μου αρέσει η θρησκεία μας και κάποια στιγμή άρχισα να ζωγραφίζω. Αργότερα ήρθε στη ζωή μου ο Βασίλης Φωτόπουλος, που ουσιαστικά εκείνος με μύησε στο χώρο της τέχνης», εξομολογείται στην τελευταία του συνέντευξη.

Ο λόγος για το Νίκο Παπαδάκη, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από το χώρο του modeling. Ο πολύ όμορφος άντρας, μάλιστα δήλωσε πως θα ήθελε να γίνει κληρικός σχολιάζοντας: «Κάποια στιγμή, πολύ παλιά, είχα πάει στο Άγιο Όρος και η εικόνα που είχα από παιδάκι με τη θρησκεία ήταν πολύ κοντά σ’εμένα. Πάντα ήμουν κοντά στη θρησκεία και την εκκλησία, οπότε ήταν φυσιολογικό, έτσι ήταν στο DNA, όλοι οι παππούδες όσο πίσω κι αν κοιτούσα, ήταν όλοι ιερείς. Ναι, το σκέφτηκα να γίνω παπάς, αλλά δεν είναι ακόμα η ώρα, φαίνεται…Μπορεί και να μην είναι ποτέ, να είμαι με έναν άλλο τρόπο στην εκκλησία, αυτόν της αγιογραφίας. Ο μπαμπάς μου δεν ήταν κληρικός, κάποια στιγμή ήταν επίτροπος στην εκκλησία».

Σε ότι αφορά τους γονείς του, πιστεύει πως δεν θα είχαν κάποια αντίρρηση. «Έχουμε μεγαλώσει με πολλούς ιερείς, οπότε δεν είναι κάτι παράξενο για εκείνους», επισημαίνει στο Λοιπόν και τη Ρενέ Σαραντινού.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese