Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα καταπολέμησης του… στίγματος για τον ιό HIV, η κινητή μονάδα της Μ.Κ.Ο. PRAKSIS με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου θα βρίσκεται στην πλατεία ΗΣΑΠ Αμαρουσίου την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015, από τις 17:00 έως τις 21:00, παρέχοντας τη δυνατότητα στους πολίτες να ενημερωθούν και να εξεταστούν δωρεάν.

Στο πλαίσιο των δράσεων δημόσιας υγείας που υλοποιεί η PRAKSIS, που αφορά σε ενέργειες ευαισθητοποίησης και πρόληψης από τον ιό HIV, διενεργείται το γρήγορο τεστ ανίχνευσης αντισωμάτων του συγκεκριμένου ιού ανώδυνα και εμπιστευτικά.

Η διενέργεια του τεστ πραγματοποιείται στο προστατευμένο περιβάλλον της κινητής μονάδας, όπου εκτός από την εξέταση πραγματοποιείται και συμβουλευτική πριν και μετά από αυτό.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέλθουν την παραπάνω ημέρα στην κινητή μονάδα της Μ.Κ.Ο. PRAKSIS, που θα βρίσκεται στην πλατεία ΗΣΑΠ Αμαρουσίου, όπου με την υποστήριξη των ειδικών επιστημόνων θα εξετασθούν και θα λάβουν την εξειδικευμένη καθοδήγηση εφόσον το επιθυμούν.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese