Όλο και περισσότεροι καλλιτέχνες επιλέγουν να κοσμήσουν το σώμα τους με… κάποιο τατουάζ. Ο συγκεκριμένος μάλιστα, είναι ιδιαίτερα γνωστός για τα πολλά και όμορφα σχέδια που στολίζουν το γυμνασμένο του σώμα.

Πρόκειται για έναν άκρως γοητευτικό τραγουδιστή, ο οποίος είναι γνωστός για τις εντυπωσιακές γυναίκες που έχουν περάσει από τη ζωή του. Πρόσφατα μάλιστα, «τον κατάφερε» να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, το μοντέλο της Victoria’s Secret, Behati Prinsloo. Όπως πιθανώς έχετε ήδη καταλάβει μιλάμε για τον τραγουδιστή των Maroon 5, Adam Levine!

Ο ερμηνευτής με την ξεχωριστή χροιά, που είναι παράλληλα και ένας εκ των coach στο Αμερικάνικο The Voice,έκανε ένα τεράστιο τατουάζ κατά μήκος της πλάτης του. Συγκεκριμένα, αναπαριστά μία γοργόνα και τη σχετική φωτογραφία, ανέβασε πριν λίγες ώρες στο Instagram του.

Όπως είναι εμφανές ο Adam Levine αγαπά να ζωγραφίζει το σώμα του και το γεγονός αυτό, ήταν ανάμεσα στα στοιχεία, που τον είχαν ανακηρύξει στο People ως τον πιο Sexy Άντρα για το 2014!English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese